Wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen? >

Over Sabijn

Sinds 2000 werkt Sabijn Arts als psycholoog en sinds 2013 als trainer en consultant vanuit haar eigen bedrijf.

Ze studeerde cum laude af aan de VU in Amsterdam met als specialisaties, gedragstherapie, client centered therapie en interculturele psychologie. Sabijn heeft zich altijd met passie gericht op de combinatie van traditionele psychologie, praktisch intuïtief werken en nieuwe ontwikkelingen.

Missie

Het is haar missie om boards, executives en teams in organisaties te ondersteunen in transformatieprocessen, waarbij de praktische integratie van hoofd en hart centraal staat. Zo wordt een duurzaam klimaat gecreëerd met profit & purpose, inclusiviteit en wellbeing.

Een integratie van hoofd, hart en handelen, op een toepasbare en inspirerende manier. De seminars, trajecten en coachings zijn gericht op de 3 pijlers Clarity, Confidence & Alignment, die basis zijn van ieder transformatie proces en onderdeel vormen van de door Sabijn Arts ontwikkelde From Head to Heart® Methodiek.

Mogelijkheden in seminars, workshops, trajecten en leiderschapsontwikkeling

  • praktische intuïtie
  • emotionele intelligentie en empathisch leiderschap
  • kernwaarden
  • geweldloze communicatie
  • hoogsensitiviteit
  • stress en burnout preventie

Sabijn heeft meerdere publicaties op haar naam staan waaronder als gastexpert in Single Geluk- Alexandra Heering en Hoogsensitiviteit als Kracht- Carolina Bont en in magazines rondom  thema’s: levensgeluk, kernwaarden, intuïtie, compassie en hoogsensitiviteit.

 

Referenties

Gemeente Amsterdam, Provincie Noord Holland, Rode Kruis Ziekenhuis, Hogeschool Utrecht, Lipton Tea, Kinki Kappers, HLT Samen, Zinnergy, Huisartsenpraktijk Overveen

Intuïtie inspiratie sessie Lipton Tea – internationale juristenteam

Sabijn neemt je mee, houdt je een spiegel voor zonder oordeel. De inspiratie sessie was warm, inzichtgevend, motiverend en bevestigend. Wat ik er vooral uit heb gehaald, is dat je soms niet meteen hoeft te handelen naar je intuïtie, maar dat je het ook tijd kunt geven. Wanneer ik nu voel dat er iets fout zit, stel ik het besluit (even) uit. Vaak is een nachtje slapen voldoende om te weten wat er mis is. De kracht zit in stilte en tijd. Intuïtie inspiratie sessie Lipton Tea – internationale juristenteam

Hoger kader management ziekenhuis

Onderscheidend persoonlijk leiderschap, wat direct zichtbaar is geworden in het management team waar ik leiding aan geef, door vertrouwen en verbinden is een enorme verander kracht ontstaan. Basis daarvoor is gelegd in het erkennen en herkennen van mijn innerlijke koers (de verbinding tussen hart en hoofd) wat tegelijkertijd in mijn privéleven geleid heeft tot verdieping in relaties, balans, rust en lef.   Marieke, hoger kader management ziekenhuis

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een seminar, traject of coaching, dan kan je hieronder een bericht achterlaten en neemt Sabijn Arts contact met je op: